Yea buddy !

torstai 15. elokuuta 2013

Tilipäivä koittaa

Valitsin kurssin,koska koen tarvitsevani lisää harjoitusta kirjoittamiseen. Näkisin, että tämä kurssi pystyy auttamaan minua parantamaan tekstin laatuani. Odotan kurssin auttavan minua yo- kirjoituksissa ja kouluaineissa muutenkin.
    Asiatekstien tuottaminen voi auttaa ihmistä työnhaussa ja työssä muutenkin. Asiatekstit auttavat monessa ammatissa ja jos osaa itse tuottaa asiatekstiä, on myös helpompi lukea muiden tekstejä ja arvostella niitä.
   Näkisin omaksi vahvuudekseni kirjoittamisessa tekstintuoton, löydän helposti aiheita ja näkökulmia teksteihin. Saan teksteistäni tarvittaessa pitkiä, mutta pystyn myös poimimaan oleelliset asiat tekstistä ja näin ollen kirjoittamaan supistetun tekstin. Heikkoutena minulla kirjoittamisessa on varmaankin oikeinkirjoitus. Kielioppiin liittyvät asiat eivät ole vielä tarpeeksi hyvin hallussa, mutta luulen pystyväni parantamaan taitojani. 
      Olen nuorempana kirjoittanut kotona erilaisia tarinoita ja minusta kirjoittaminen on oikein mukavaa kun antaa mielikuvituksen laukata ja kirjoittaa asioista jotka kiinnostavat itseään. Näkisin kurssiin liittyvät tehtävät hyvinä, koska ne ovat monipuolisia ja niissä saa kirjoittaa eri tyyleillä.


http://blogit.iltalehti.fi/jani-hakkarainen/

Ohessa Jani Hakkaraisen kirjoittama blogi iltalehden sivuille. Luen mielelläni eri urheilublogeja, koska blogistit voivat kertoa mielipiteensä ja sanoa asioita suoraan. Kyseinen teksti on kiinnostava, koska se liittyy jalkapalloon.
      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti