Yea buddy !

maanantai 19. elokuuta 2013

Tehtävä 1b 19.8

Untamonkatu
Lappeenranta
Syyskuu
Suikalekana
Pate Mustajärvi
Koira

            Another day in Untamonkatu

    Oli synkkä ja myrskyinen aamu. Lappeenrannassa oli satanut jo viikkotolkulla ja mietin kavereideni kanssa, että loppuuko sade ikinä. Eilinen oli ollut rankka minulle ja kavereilleni, olimme juoneet alkoholia litratolkulla ja monet meistä kärsivät krapulasta juuri nyt.
     Syyskuun puoliväli oli käsillä ja minulla ja kavereillani ei ollut enää motivaatiota koulunkäyntiin. Paistoin kilon suikalekanaa pannulla, jotta kaverini saisivat jotain purtavaa. Syötyämme Ami ehdotti että menisimme lähellä sijaitsevaan kuppilaan juomaan yhdet tasoittavat kaljat. Otimme sateenvarjot ja kävelimme pubiin.
     Olimme istuneet jo pari tuntia kuppilassa ja kaljoja oli mennyt enemmän kuin yhdet. Yhtäkkiä pubin ovi aukeaa ja sisään astelee mies mustissa nahkavaatteissa ja hänellä on mukanaan musta bulldoggi. Tunnistimme miehen heti, hän oli Pate Mustajärvi, Popedan laulaja. Pate pyysi pubin omistajaa antamaan hänelle mikin, omistaja totteli ja antoi Patelle mikin. Pate sitoi koiransa tolppaan ja istui lavalla olevaan tuoliin. Pate ryhtyi laulamaan Pitkä kuuma kesä- kappaletta ja samalla hetkellä auringonsäteet valaisivat koko pubin. Pate veti tunteella biisin loppuun, otti koiransa ja lähti taas kohti tuntematonta. Me taas jatkoimme kaljan juontia, mutta ei niin kuin aikaisemmin. Auringonpaiste toi hymyn jokaisen naamalle ja krapula hävisi kaikilta ja kalja maistui paremmalta.
      Loppuvuonna aurinko ei enää laskenut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti